Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απίστευτο - Ομογενής ξεκίνησε από την Αυστραλία και θα καταλήξει στην Πελοπόννησο για να μαζέψει χρήματα για την "Ελπίδα"!

Απίστευτο - Ομογενής ξεκίνησε από την Αυστραλία και θα καταλήξει στην Πελοπόννησο για να μαζέψει χρήματα για την "Ελπίδα"!

Ο (Τοm) Αναστάσιος Παντελή Κόκκορης ο οποίος γεννήθηκε στην Ρειχία Ζάρακα Λακωνίας, είναι 58 χρονών και ζει στο Σίδνευ της Αυστραλίας με την οικογένεια του.
Η αγάπη του για την ποδηλασία ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια με μακρινές αγωνιστικές διαδρομές.

p>Προτείνοντας μια Κυριακή να κάνει ποδήλατο με το φίλο του Γιώργο Κωνσταντόπουλο στο Manly που είναι η περιοχή που κατοικεί, συζήτησαν ότι θα την ιδέα να ταξιδέψει με το ποδήλατο από την Αυστραλία στην Ελλάδα.
Τον ρώτησε αν υπάρχει κάποιο ίδρυμα στο όποιο θα μπορούσε να διαθέσει κάποια χρήματα που θα συγκεντρώσει ίππο αυτή τη διαδρομή. Του πρότεινε το ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και του εξήγησε ποιο ακριβώς είναι το έργο του. 
Λόγω του ότι η οικογένεια του Παντελή Κόκκορη έχει πληγεί από αυτή την ασθένεια πήρε την απόφαση να λειτουργήσει υπέρ του ιδρύματος. 
Ξεκίνησε την 1η Απρίλιου από το Σιδνευ και συγκεκριμένα απ την αίθουσα του συλλόγου Ζαρακιτών και αφού διέσχισε κάποιες πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης θα καταλήξει στην Ελλάδα.
έχει προγραμματίσει να καταλήξει στην Ερμιόνη Αργολίδος όπου είναι η γενέτειρα της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη πρόεδρου του "Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο -ΕΛΠΙΔΑ" και πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO.
Έπειτα θα συνεχίσει και θα τερματίσει στη Ρειχιά Λακωνίας που είναι η γενέτειρα του. 
Έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος γι αυτό το σκοπό από το Συμβούλιο της ΕΛΠΙΔΑΣ.
080/480978-54
IBAN GR38 0110 0800 0000 0804 8097 854

http://www.facebook.com/pages/ELPIDA-Association-of-Friends-of-Children-With-Cancer/252875218125045 http://www.facebook.com/tom.kokoris

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...